Zhangjiajie glazen brug

Black Friday 2020Black Friday 2020

De Glazen brug van Zhangjiajie ligt in Zhangjiajie in het noordwesten van de  provincie Hunan. De brug is een belangrijke toeristische attractie vanwege de ligging en de deels glazen bodem.

De hangbrug is 385 meter lang en minimaal zes meter breed, De brug bevindt zich 300 meter boven de grond. De brug ligt over een kloof tussen twee bergen in het Zhangjiajie National Forest Park. Op ieder moment mogen maximaal 800 bezoekers op de brug zijn en dagelijks komen er 8000 bezoekers.

gray rock formations

De glazen brug bezoeken

De 800 bezoekers die samen met jou op brug zijn zullen vooral bezig zijn met het maken van foto’s van zichzelf. Je zult dus geen rustig wandeling over de brug kunnen maken. Hoewel je de brug niet op mag zonder beschermende ‘pantoffels’ om je schoenen zit het glas al flink onder de krassen. Er zijn daardoor nog maar weinig plekken waar je door het glas naar benden kunt kijken.

Hoewel je toegangskaarten kunt kopen bij de brug is het voor buitenlanders verstandiger om de kaartjes vooraf te kopen. verblijf je in een hostel in Wulingyuan dan kun je daar meestal wel een tour naar de brug boeken. Tijdens die tour breng je meestal ook een bezoek aan de grand canyon onder de glazen brug.

Tijdens je wandeling op de brug mag je alleen je telefoon en een kleine tas meenemen. Ander bagage dien je op te slaan in een kluisje. Het verkeer op de brug gaat maar in 1 richting. Je moet daarna een flink eind terug wandelen om de bagage weer uit je kluis te kunnen halen.

Organiseer je het bezoek aan de brug zelf dan dien je rekening te houden met het feit dat je niet zomaar een kaartje kunt kopen en de brug op kunt wandelen. Op je ticket kun je zien op welk tijdstip je de brug op mag.

Hoe kon je bij de glazen brug in Zhangjiajie

Lees ook deze artikelen

New will be combined with the Panerai Radiomir selection, which is the reproduction Radiomir Dark-colored Seal Ceramica 45MM. Along with coming from the two an artistic as well as specialized view,Panerai's choice to make use of high-tech materials demonstrates the actual innovative trial and error that replica watches paypal Panerai has often aspired in order to. Here, your imitational Panerai Radiomir Black Seal Ceramica 45MM wrist watches are available.