Menu

Contact

Bezoekchina is een informatieve website over China. En we hopelijk heb je veel van wat je wilde weten over je reis naar China hier wel gevonden. Mocht dat niet zo zijn dan kunnen we je misschien nog wel helpen met het vinden van een antwoord op je vraag.

Wij krijgen via de mail regelmatig vragen of reizen door China. En dan vooral specifieke vragen over het aanvragen van een visum. Wij zijn echter geen visum experts. Specifieke vragen over een visum voor China kunnen wij niet beantwoorden. Wij raden je aan om voor deze vragen contact op de nemen met het China Visa Application Service Center(CVASC)

Mocht je nog vragen hebben over reizen door China of over het aanvragen van een visum dan kun je deze ook stellen in de Facebook groep vragen over reizen door China Deze groep staat vol vragen en antwoorden van mensen die net als jij naar China gaan, er al zijn geweest of er nog verblijven.

Samenwerken met bezoekchina

Wij werken graag samen. Dat doen we het liefst met mensen en bedrijven die net als wij iets hebben met China. Wij plaatsen bijvoorbeeld  blogs over reizen in China, geschreven door schrijvers die nu in China wonen. Heb je interesse in het schrijven van blogs over China? neem dan snel contact met ons op

Natuurlijk kunnen wij ook producten en websites promoten die onze bezoekers van pas kunnen komen tijdens hun bezoek aan China. Dat doen we niet gratis, onze rijstkommen moeten tenslotte ook gevuld blijven. Voor meer informatie over een eventuele samenwerking kun je het onderstaande contactformulier invullen.

Relevante artikelen

Disclaimer
Disclaimer