Loading...
Praktische informatie China2018-06-29T10:44:50+00:00

Praktische informatie China

Wij geven je graag alle praktische informatie over China die jij nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Zo vertellen we je niet alleen wat de hoofdstad van China is en hoeveel inwoners het land heeft, maar ook met welke munt er betaald wordt, welke openbare vervoersmogelijkheden er zijn en hoe je een visum aan kunt vragen om naar China te gaan. Door de praktische  informatie op deze website goed door te lezen voor je gaat reizen, weet je zeker dat je goed voorbereid op pad gaat.

Een visum voor China aanvragen

Een visum voor China aanvragen is een prettige kennismaking met de Chinese bureaucratie. Toch is de aanvraag met behulp van dit uitgebreide artikel over de visum aanvraag goed te doen. We vertellen je per type visum welke stappen je moet nemen. Bovendien geven we je nog wat extra uitleg en vertellen we je over het aanvragen van een visum voor China in een ander land. Wist je trouwens dat een visum soms niet eens nodig is? Lees er meer over in ons artikel over een visumvrij verblijf in China.

Internet en mobiele telefonie in China

Reis je naar China dan wil je natuurlijk in contact blijven met mensen in Nederland en misschien af en toe foto’s laten zien. Ook zal het soms nodig zijn informatie op te zoeken over bijvoorbeeld bezienswaardigheden of een treinreis. De aangewezen methoden daarvoor zijn per telefoon en via het internet. Wij hebben er een handig artikel over geschreven zodat al voor dat je reis naar China begint helemaal op de hoogte bent

Gezondheidstips reizen door China.

China is een land met allerlei ziektes die in Nederland niet of niet meer voorkomen. Om je goed voor te bereiden kan het daarom geen kwaad eens te kijken naar de aanbevolen vaccinaties en de mogelijk op te lopen ziektes waarvoor je van tevoren geen inentingen kunt halen. Gelukkig weten wij er alles van en hebben we de beste gezondheidstips in dit artikel voor je op rij gezet.

Meer praktische Informatie China

VPN gebruiken in China

Met een VPN kun tijdens je verblijf in China gewoon Facebook en Google gebruiken

fotograferen china
Fotograferen in China

Voordat je op reis gaat naar China wil je natuurlijk weten hoe het zit met fotograferen.

internet in ChinaInternet & Bellen

Alles over Het gebruik van internet en mobiel bellen in China.

eetstokjes China
Eten met eetstokjes

Eten met eetstokjes is niet zo moeilijk als het lijkt. Wij helpen je met deze handleiding

china geldzakenGeldzaken

Neem je contant geld mee, ga je pinnen of wordt het toch een creditcard?

app china
Handige Apps

Handige apps die je van pas kunnen komen tijdens je verblijf in China.

reisstekker chinaReisstekker China

Alle informatie over welke reisstekker je dient te gebruiken in China

stage ChinaStage in China

Alle informatie voor een perfecte stage in China

[bdotcom_bm bannerid="18714"]