Menu

Rondreis China

China is typisch zo’n land waar je ‘een keer geweest moet zijn’. Maar wáár moet je dan precies heen? Het grote land herbergt veel bezienswaardigheden en verborgen parels. Je wilt de hoogtepunten gezien hebben en proeven van een cultuur die zo anders is dan thuis. De oplossing? Een rondreis door China.

Rondreis China: Ontdek dit bijzondere land

Tijdens een rondreis door China maak je het meeste van jouw bezoek aan dit unieke land. Verwacht geen vakantie waarbij je uitgebreid kunt luieren. Een rondreis door China is een actieve vakantie waarbij je iedere paar dagen verder reist naar je volgende bestemming. Zo kun je in korte tijd veel bezienswaardigheden, zoals de Chinese Muur en het Terracottaleger in Xi’An, bezichtigen.

Kies jouw China rondreis

De voorpret voor jouw China rondreis begint bij het uitkiezen van jouw perfecte vakantie. Kies je voor een individuele reis door China of sluit je je liever aan bij een groepsrondreis door China? Beide hebben voor- en nadelen op het gebied van vrijheid, flexibiliteit, comfort, gezelschap, etcetera. Ook je startpunt (bijvoorbeeld Beijing of Shanghai) is van invloed op de reis die je kiest, net zoals de bezienswaardigheden die je wil zien. De keuze is aan jou!

rondreis china

Hoogtepunten tijdens een rondreis door China

Het absolute hoogtepunt tijdens een China rondreis is het unieke karakter van dit Aziatische land. De taal, de mensen, de cultuur, de keuken… Dompel je er in onder en beleef je omgeving zo intens als je maar kunt. Zo haal je het meest uit jouw bezoek en kom je thuis met de mooiste verhalen.

Naast taal, cultuur en lekker eten zijn er natuurlijk ook een aantal belangrijke bezienswaardigheden die je liever niet mist wanneer je op rondreis door China gaat. In en om Beijing zijn de Chinese Muur, de Verboden Stad en de Tempel van de Hemel absolute must see’s. In Xi’An bezoek je het Terracottaleger en in Shanghai mogen de Oriental Pearl Tower en de Bund (boulevard) niet ontbreken. Ook de eindeloze rijstterrassen, bergen en tempels die het land rijk is zijn een bezoekje waard, dus verdiep je hier zeker in voor je een rondreis door China boekt.

Hoe reis je in China?

Tijdens je reis door China zul je heel wat kilometers afleggen. Hoe? Dat ligt een beetje aan de plaatsen en bezienswaardigheden die jij wil bezoeken. Veel afstanden zijn goed te bereizen met de trein. Van oude treinstellen tot hypermoderne coupes en vaak mét bedden, mocht je in de nacht reizen. Overdag geniet je vanuit de trein van veranderende landschappen en prachtig uitzicht. Een aanrader! Plan je je eigen China rondreis? Vergeet dan niet tijdig treinkaartjes te reserveren voor de door jou gekozen trajecten. Echt lange afstanden kun je uiteraard ook per vliegtuig overbruggen en binnen de steden zijn de metro en taxi ideale vervoersmiddelen.

Reisorganisaties

Bij Djoser heb je de keuze uit een groot aanbod China rondreizen, die je op verschillende manieren langs deze prachtige bezienswaardigheden leiden. Actieve groepsreizen, die je voldoende vrijheid bieden om China op je eigen manier te kunnen verkennen. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen.

Brochure aanvragen
Rondreis China24 dagen incl vanaf € 2.295,- p.p
Rondreis China en Tibet30 dagen incl vanaf 2985,- p.p.
Familie rondreis China23 dagen incl vanaf 2495,- p.p.

Voor welke van de China rondreizen u ook kiest, een rondreis met Fox in is een veelzijdige belevenis. Iedereen kent natuurlijk de wereldberoemde keuken, met vele bijzondere gerechten. Maar denk ook aan bruisende steden, prachtige tempels en de bijzondere volkeren die dit land rijk is. En of u nu een kortere trip of een langere rondreis in China wilt, het is allemaal mogelijk.

Brochure aanvragen
Keizerlijk China14 dagen incl vanaf € 1399,- p.p
Wuivend Bamboe18 dagen incl vanaf € 2149,- p.p.
Chinees Jade17dagen incl vanaf € 2079,- p.p.