Loading...
Steden2018-02-25T09:46:49+00:00

Steden en dorpen in China

De meeste mensen die naar China reizen voor een vakantie of complete rondreis, bezoeken alleen de grootste steden in het land. De grote steden zijn zeker de moeite waard, maar het is zonde als je de vele prachtige steden en dorpen van kleiner formaat overslaat tijdens je vakantie. Om ervoor te zorgen dat jij geen enkele bijzondere stad of uniek dorp in China mist, zetten wij de mooiste steden en dorpen in China voor je op een rijtje.

De steden en dorpen die op deze pagina beschreven worden, zijn allemaal bijzonder om hun eigen reden. Sommige steden hebben bijvoorbeeld prachtige bezienswaardigheden te bieden, terwijl andere dorpen in de mooiste omgevingen liggen. Per stad en per dorp wordt duidelijk beschreven waarom je hier écht naartoe moet gaan.

Je kunt de informatie op deze pagina gebruiken als inspiratiebron bij het opstellen van jouw reisplan. Uiteraard bepaal je nog altijd zelf welke steden en dorpen je inderdaad bezoekt tijdens jouw vakantie in China. Wij geven je een lijst met prachtige steden en indrukwekkende dorpen en jij bepaalt zelf welke steden en dorpen je op jouw reisplan zet.

[bdotcom_bm bannerid="18714"]