Kookcursus en kookworkshops in Beijing

In China zul je er tijdens het eten in een restaurant of op straat snel achter komen dat het eten wat je in Nederland bij de Chinees eet in niets lijkt op de gerechten die in China krijgt voorgeschoteld. De Chinese koks in Nederland hebben de gerechten namelijk aangepast aan de smaak van de Nederlandse klanten. Daarnaast kent iedere streek in China zijn eigen keuken en de daarbij behorende ingrediënten, smaken en gerechten. Gerechten die je in Nederland waarschijnlijk nooit op de kaart van de afhaalchinees zal zien staan.

koken in Beijing

Helaas zijn er in Nederland maar weinig restaurants waar je authentieke Chinese gerechten kunt eten. Wanneer je bij thuiskomst wilt blijven genieten van al die heerlijke gerechten die je tijdens je verblijf in China hebt gegeten dan raden wij je aan om al tijdens je verblijf in China een kookcursus of workshop te volgen. Dan kun je thuis in Nederland gewoon blijven genieten van alle heerlijke smaken en gerechten die de Chinese keuken te bieden heeft.

Leren koken in Beijing

The Hutong Kitchen staat bekend als een van de beste kookscholen van Beijing. In de keukens van de the Hutong Kitchen leer je welke technieken en ingrediënten er nodig zijn om de heerlijkste Chinese gerechten te bereiden. Dit betekent dat je tijdens iedere workshop wordt aangeleerd wat de juiste wok en snijtechnieken zijn. Daarnaast leer je wat de Chinese namen van de ingrediënten zijn en hoe je deze het beste kunt combineren.

Als je begint met the basics workshop kom je er al snel achter dat Chinese keuken lang niet zo intimideredend is als je in eerste instantie dacht. Daarnaast is het ook mogelijk om workshops te volgen waarin je leert gerechten uit een bepaalde stad of streek te bereiden.

Naast de kookworkshops biedt de Hutong Kitchen ook wekelijks een culinary Tour aan. Tijdens deze rondleiding leer je alles over de producten die op dat moment op de lokale markt worden aangeboden en over hoe je deze kunt combineren.

Wil je meer weten over The hutong kitchen en over wat zij allemaal te bieden hebben. Bezoek dan snel de de website. Smakelijk eten!

kook cursus beijing

Kookworkshops in het Nederlands.

Om de kookworkshops te kunnen volgen dient u Engels te kunnen verstaan en spreken. Een basiskennis van het Engels is voldoende om een workshop te kunnen volgen. Wanneer u een kookworkshop in het Nederlands wilt volgen kunt u hierover contact opnemen met The Hutong Kitchen. In een aantal gevallen kunnen zij voor groepen een speciaal programma samenstellen waarin tijdens een les of rondleiding Nederlands gesproken wordt.

New will be combined with the Panerai Radiomir selection, which is the reproduction Radiomir Dark-colored Seal Ceramica 45MM. Along with coming from the two an artistic as well as specialized view,Panerai's choice to make use of high-tech materials demonstrates the actual innovative trial and error that replica watches paypal Panerai has often aspired in order to. Here, your imitational Panerai Radiomir Black Seal Ceramica 45MM wrist watches are available.