Top 6 beste VPN aanbieders voor reizigers

macbook pro on brown wooden table

Op het moment dat je heel veel reist, zul je hoogstwaarschijnlijk ook heel veel je laptop, tablet of smartphone mee hebben en onderweg gebruiken. Wanneer je op reis bent, heb je vaak niet altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een beveiligde internet verbinding. Als je onderweg bent, zul je meestal gebruik maken van de wifi van restaurants, luchthavens, hotels of treinstations. Gebruik maken van dit soort verbindingen kan in sommige gevallen risicovol zijn. Er zijn constant mensen bezig om informatie als bestanden, wachtwoorden, pincodes en meer te ontvreemden. Het is vooral op openbare wifi waar je het gevaar loopt gehackt te worden. Als je wilt voorkomen dat iemand bij je persoonlijke gegevens kan? Kijk dan eens naar een VPN-verbinding.

Goose VPN: Een Nederlandse aanbieder met goede verbindingen

Er zijn heel veel verschillende bedrijven die een VPN-verbinding aanbieden waarbij een van de beste aanbieders voor reizigers toch Goose VPN is. Dit is een Nederlandse aanbieder en je kunt er vanuit gaan dat je gegevens goed beveiligd zijn als je gebruik maakt van de VPN-verbinding. Het fijne aan Goose VPN is ook dat de abonnementen betaalbaar zijn, aangezien veel reizigers toch met een budget op reis gaan, is dat wel zo goed. Verder is de software makkelijk te gebruiken en biedt het bedrijf een uitstekende service. Je kunt eventueel ook Goose VPN eerst 30 dagen uitproberen. Zo weet je direct of het wat voor je is voordat je overgaat tot het afsluiten van een abonnement.

NordVPN: Een betrouwbare aanbieder met betaalbare abonnementen

Een andere goede aanbieder van VPN is NordVPN. Veel gebruikers bestempelen deze aanbieder als een zeer betrouwbaar bedrijf. Verder zijn de abonnementen van NordVPN betaalbaar, is de service erg goed en heb je heel veel mogelijkheden met de verbinding. Zo is de verbinding heel snel, heb je de mogelijkheid om een geoblock te omzeilen. Zo’n geoblock voorkomt dat je bepaalde streamingdiensten kunt gebruiken en de verbinding van NordVPN helpt je om deze blokkering te omzeilen. Dit is een heel goede aanbieder die je helpt alle privacy online te beschermen. Je kunt me de verbinding maar liefst 6 apparaten gebruiken en werkt met heel veel verschillende systemen. Verder heb je de beschikking over ruim 5.500 servers die verdeeld zijn over 59 landen.

Surfshark: De juiste prijs-kwaliteitverhouding

Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding moet je bij Surfshark aankloppen. Dit is een VPN aanbieder die heel goed betaalbaar is en nog relatief nieuw is. De lage prijzen van Surfshark is vooral wat deze VPN leverancier heel interessant maakt. Deze aanbieder van een VPN-verbinding is perfect voor wie meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik wil laten maken van de VPN-verbinding. Met deze VPN aanbieder is het verder geen enkel probleem om Netflix te gebruiken. Je kunt een onbeperkt aantal apparaten van de verbinding gebruik laten maken en er worden geen logs bijgehouden over wat je aan het doen bent. Surfshark biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van 1.700 verschillende cijfers die verdeeld zijn over ruim 63 landen.

Cyber Ghost: Perfect voor de beginnende gebruiker

Mocht het zo zijn dat je nog niet heel veel weet van het gebruik van VPN, kan Cyber Ghost misschien wel de beste optie voor jou zijn. Dit is vooral omdat deze aanbieder hele gebruiksvriendelijke software heeft, wat nagenoeg voor iedereen heel makkelijk te gebruiken is. In het verleden had Cyber Ghost een wat trage VPN-verbinding, maar dat is nu verleden tijd. De software van Cyber Ghost is heel eenvoudig te installeren en je kunt 7 apparaten tegelijk gebruik laten maken van de VPN-verbinding zonder dat je dit snelheid kost. Cyber Ghost telt meer dan 6.300 servers en deze zijn over rond de 90 landen verspreid.

Private Internet Acces: Veel privacy en goede verbinding voor downloads

Als privacy voor jou heel belangrijk is en je daarbij ook veel download dan is Private Internet Access, ook wel PIA, de juiste keuze voor jou. PIA is perfect als je op hoge snelheid wilt downloaden en daarbij je gegevens goed beschermd wilt hebben. Verder is PIA ook heel goed betaalbaar en houdt het bedrijf geen logs bij. Dit houdt in dat het bedrijf ook niet weet wat je precies doet op het internet. Bij PIA heb je ook de mogelijkheid om 10 verschillende verbindingen tegelijk te laten lopen. Deze VPN aanbieder maakt verder gebruik van bijna 3.300 servers waarbij je kunt kiezen uit 46 verschillende landen.

Express VPN: De duurste aanbieder voor een compleet pakket

Wanneer het je niet uitmaakt hoeveel geld een VPN abonnement je kost, dan moet je voor Express VPN gaan. Dit is de duurste aanbieder, maar ook direct wel een aanbieder waar je heel veel waar voor je geld krijgt. Je krijgt een compleet pakket met heel veel servers en uitmuntende privacy functies.

Het bedrijf houdt net als de andere VPN aanbieders geen logs bij en je hoeft je dus niet druk te maken over je internetgedrag. Het is mogelijk om 5 verschillende apparaten tegelijkertijd gebruik te laten maken van Express VPN en verder zijn er ruim 3.000 servers verdeeld over 94 landen waar je gebruik van zou kunnen maken.

Top 6 beste VPN aanbieders voor reizigers

Meer praktische informatie

Reizen en vervoer in China

Reizen door China kan een uitdagende onderneming zijn. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de vervoersmogelijkheden om per trein, bus en vliegtuig

China 144 uur visumvrij

Het 144 uur visumvrij transit beleid geeft transitreizigers uit onder ander Nederland en België de mogelijkheid om 6 dagen in China te verblijven zonder vooraf

Eten met eetstokjes

Iedereen kan met eetstokjes eten en hoewel je het uiteindelijk moet leren door het te doen, zullen wij je wat op weg helpen. Ook kun

Gezondheidstips China

In dit artikel vind je naast een overzicht van de voor China aangeraden vaccinaties ook een aantal gezondheidstips om rekening mee te houden.China is een

Reisstekker & elektriciteit

Op het ogenblik dat je een reis naar China in de planning hebt staan zijn er heel wat praktische zaken waar je rekening mee zal